De PaardenpraatTV Fanclub

Fanclub Regulier

Voor €2,99 per maand (+€4,99 (verzend)kosten voor het lidmaatschapsspeldje) ben je al lid van onze fanclub! Let op: Dit lidmaatschap is alleen per jaar af te sluiten.

Onze leden kunnen altijd en overal inloggen op onze speciale fanclubpagina. Hier vind je exclusieve content zoals:

  • Iedere week een memo van Britt & Esra;
  • Om de week een geheime video van Britt of Esra;
  • Kortingscode voor áltijd gratis verzending in de webshop;
  • Kortingscode van 20% voor een maandelijks wisselend product uit de webshop;
  • De belangrijkste nieuwtjes m.b.t. evenementen, nieuwe spulletjes en anders nieuws, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alles wat er speelt;
  • Toegang tot unieke winacties (Meet & Greet op Horse Event, een figurantenrol in de nieuwste film, etc.).

Daarnaast krijg je toegang tot een geheime Instagrampagina alleen voor leden waar je iedere maand je vragen kan stellen aan Britt & Esra voor de besloten Q&A én iedere maand kans maakt op een te gekke goodiebag!

En natuurlijk ontvang je ieder jaar een nieuw speciaal ontworpen speldje op de deurmat. Dit speldje brengt niet alleen geluk bij wedstrijden, maar met je speldje krijg je ook voorrang bij de Meet & Greet op onze fandag!

Het lidmaatschap sluit je hier af!


V.I.P.-Fanclub

Ben jij een superfan van PaardenpraatTV? Word dan lid van onze supergave V.I.P.-Fanclub! Voor €19,99 per maand ontvang je vele extra’s náást het gehele reguliere fanclub-pakket. Let op: Dit lidmaatschap is alleen per jaar af te sluiten.

Als V.I.P.-lid word je ieder jaar uitgenodigd voor een exclusieve V.I.P. Meet & Greet met Britt & Esra waar je met één van je ouders naartoe mag komen. Daar mag je op de foto met Britt & Esra en (één van) de Paardenpraat-paarden! Op deze dag krijg je een Limited Edition hoodie als aandenken, die verder niet in de verkoop gaat én ontvang je een vette goodiebag!

Daarnaast word je ook één keer per jaar uitgenodigd voor onze fandag in de V.I.P.-area.

Het V.I.P.-lidmaatschap sluit je hier af!